GTranslate

Je lichaam verandert tijdens je zwangerschap in een snel tempo. Dus juist gedurende die negen maanden is het belangrijk om bewust om te gaan met deze veranderingen.

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinOm je lichaam praktisch en effectief te gebruiken in het dagelijks leven zijn krachtige benen nodig als basis en een ontspannen bekken van waaruit de wervelkolom zich vrij kan opstrekken, o.a. ter voorkoming van klachten zoals rugpijn, bekkenpijn, brandend maagzuur en benauwdheid.

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinDoor stijve verkorte spieren weer op lengte te brengen geef je jezelf bovendien de mogelijkheid om ontspannen in verschillende houdingen te verkeren, wat bij een “groeiende buik” en tijdens de (verticale) bevalling van belang is.

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinBij pijn of spanning verkrampt het lichaam vaak en de adem stokt. Belangrijk is dat je leert om door te ademen wanneer je spanningen in het lichaam tegenkomt. Als je dit tijdens de yoga oefent, zal je dat  straks tijdens de bevalling helpen om je over te geven aan de kracht van de (pers)weeën. Ook het uiten door het maken van geluid kan je daarbij helpen.

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinTijdens de zwangerschap heb je de mogelijkheid om samen met je baby te groeien. Je lichaam, maar ook je geest gaan door een intensief ontwikkelingsproces. Door het innerlijk waarnemingsvermogen te vergroten krijg je meer inzicht in jezelf.

Vorige: Zwangerschapsyoga

Volgende: Plaats, tijd, tarieven

IMG 0696a

 

Patricia Vriens | Centrum de Roos | PC Hoofstraat 183, 1071 BW | (+31) 6 43 27 54 93 |