GTranslate

Bewust bevallen. 

(English text: Conscious childbirth)

Corona nieuws

Ik zal mijn werk, aangepast aan de Corona restricties, zo goed als mogelijk is voortzetten, aangezien voorbereiding de sleutel is naar iedere positieve bevallingservaring. De baby’s zullen gewoon blijven komen, ongeacht deze crisis, dus ik blijf vrouwen en hun partners ondersteunen door een online omgeving te creëren waar je/jullie op een veilige manier, in je eigen huiskamer, kunt oefenen. Er zijn zowel livestream lessen als prive coaching sessies.

Juist in deze tijd van onrust en onzekerheid is het zo belangrijk om momenten van rust, introspectie en ontspanning te creëren, door in verbinding te gaan met je lichaam, je adem en je kindje.

Als je niet naar buiten kunt gaan….ga dan naar binnen.

De wekelijkse lessen en de partner voorbereidings avonden vinden doorgang via een livestream Zoom verbinding.

Voor inschrijving mail of bel me. Ik kijk ernaar uit jullie lifestream te ontmoeten. Het komt goed !  Patricia

tel: 06-43 27 54 93

IMG 0272

 

Mijn visie

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinOp het moment dat je (voor het eerst) zwanger bent, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Deze inwijding in moederschap roept allerlei vragen op. Je krijgt te maken met nog onbekende gevoelens en ervaringen. Veel nieuwe informatie komt voorbij en ondertussen is handelen naar eigen gevoel  en inzicht in het belang van jou en je kindje.

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinJe lichaam vraagt op een nieuwe manier om aandacht, rust en beweging.  De zwangerschap en het baringsproces hebben draagkracht nodig, dus het onderhouden van conditie, kracht en flexibiliteit is belangrijk.

IMG 0637a

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinWaar zwangerschapsyoga vaak vooral gericht is op ontspanning, ligt in deze wekelijkse lessen de focus op het bewust in beweging komen, om zo een realistische mind-set ten aanzien van het baringsproces te ontwikkelen. Er wordt gewerkt aan het behoud of verbeteren van je conditie, door adem en beweging samen in te zetten. Oefeningen zijn ook gericht zijn op het sterker en soepeler maken van spieren en gewrichten.

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinHet lichaam heeft een natuurlijke wijsheid en kent intuïtief de juiste route. Het baringsproces is echter intens en dat vraagt om fysieke en mentale draagkracht. Door op reguliere basis actief, aandachtig en respectvol met je lichaam te werken kun je die benodigde draagkracht ontwikkelen en vindt er gaandeweg een verschuiving plaats van angst naar vertrouwen. Dat resulteert in ontspanning en zo vormt zich een gewortelde basis om mee te durven stromen tijdens de bevalling . En om jezelf te kunnen dragen als moeder. 

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinOok je partner heeft een belangrijk rol. Tijdens de partner avonden wordt dat concreet en duidelijk. Een bevalling is intensief en vraagt draagkracht en focus van jullie beiden. Samenwerking en overgave zijn sleutelwoorden bij elke baring.

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinBewustzijn in je lichaam en diens (on)mogelijkheden kennen, stelt je in staat om het effectief te gebruiken in het dagelijkse leven en tijdens het baringsproces.  

 

Tijd: Donderdag: 17:30 – 19:30 en 20:00 – 22:00 uur

Plaats: Centrum “De Roos” (aan het Vondelpark), P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam

Kosten: 90 euro per maand

Instromen is op elk moment van de maand mogelijk, mits er plek is.

Voor aanvang van de les dient het cursusgeld te worden voldaan

Inschrijven

Inschrijven via de mail - patriciavriens @ bewustinbeweging.com

 

Patricia Vriens | Centrum de Roos | PC Hoofstraat 183, 1071 BW | (+31) 6 43 27 54 93 |