Een driedelinge training ter voorbereiding op een natuurlijke actieve bevalling en geboorte, voor de partners die verantwoordelijkheid willen nemen tijdens de geboorte van hun kinderen.

Het doel is om op voorhand bewustzijn te ontwikkelen en kennis op te doen van het baringsproces en wat zich zoal kan voordoen tijdens de uren van dit proces en de uiteindelijke geboorte van de baby.

De lessen worden gegeven door Patricia Vriens 

Haar interesse in gezondheidsprocessen en de rijkdom aan ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke manier om vrouwen met hun partners voor te bereiden op een veilig en natuurlijk baringsproces.

De training is zowel geschikt voor ouders met een eerste kind als ook voor ouders met een volgende baby. Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer waarin plezier belangrijk is en er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

IMG 9672 500

 

Deel 1

Deelname aanbevolen vanaf 12 weken

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinMet aandacht leren ademen en ontspannen tijdens de zwangerschap is bepalend voor hoe je zult omgaan met je gevoelens tijdens het baringsproces

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinKrachtoefeningen om te aarden en de moeder te sterken in haar geloof en vertrouwen om zelf te kunnen baren.

BIB logo oranje klein transparant heel heel kleinLeren vertrouwen op elkaars kracht, mogelijkheden en vaardigheden zal beiden helpen om controle en angst los te laten. Dit zal vaders / partners insprireren om maximaal betrokken te willen zijn bij zwangerschap en bevalling.

 

Partnerlessen deel 2 vanaf 14 weken

Partnerlessen deel 3 vanaf 34 weken

Partnerlessen - plaats, tijd, tarieven

 

Patricia Vriens | Centrum de Roos | PC Hoofstraat 183, 1071 BW | (+31) 6 43 27 54 93 |