Recensies

Lees de recensies van vorige vrouwen en partners

Deze vouwen gingen je voor

Hier komen recensies uit Facebook en Google

“Patricia is een baken, zowel aards als spiritueel, met diepgang én humor, ze begeleidt jou om vol in je vrouwelijke (barings)kracht te gaan staan en betrekt de mannen er op hele fijne manier ook bij.”

Kim Triesschijn

Hier komen recensies uit Facebook en Google

“Patricia is tha bomb! Eén van mijn zwangerschapsgoeroe's die mij heeft geholpen vertrouwen te hebben in mijzelf, in mijn kracht te komen en ook heel hard te lachen 🙂 Ik zou haar zeker aanraden, een feestje”

Stéphanie Floor

Hier komen recensies uit Facebook en Google

“Patricia's kennis is enorm! Ze is professioneel, gepassioneerd en eerlijk over bevallen. Met volledige toewijding bereid ze je voor op de komst van jouw baby, door jou in je kracht te zetten en jouw oermoedergevoel aan te spreken. Ik ben Patricia voor al haar lessen zo dankbaar!”

Suzen

Hier komen recensies uit Facebook en Google

“Ik heb gemerkt dat ik, door er in de voorbereiding (de yoga van Patricia, leren van de bevallingsverhalen van anderen, de partnerlessen samen met mijn man en daarop volgend alles samen bespreken én me een eigen beeld vormen van: hoe verhoud ik me tot al die handreikingen, wat wil ík, wat denk ík? ) bewust mee bezig te zijn, ik het in het moment zelf heel erg los hebben kunnen laten en m’n lichaam heb kunnen volgen.”

Marieke